fredag den 25. maj 2012

På arbejde!

Som man kan se  hos Ulla er jeg blevet sat på hårdt arbejde !  Jeg skal holde liv i urtehaven. og de små bæster kræver masser kærlighed og endnu mere vand her i sommervarmen. Men til dem der lige skal tjekke på så passer jeg altså mit arbejde og kan hermed dokumentere det !


.. jo, tomaterne har det også stadig helt fint :)

fredag den 18. maj 2012

Flotte Fyr

 Denne kamplækre teenager kommer og besøger mig ! Han er min bror og jeg glæder mig sådan til at invitere ham indenfor i mit andet hjem og ud i min nye by.

her sker ikke så meget. mest af alt fordi jeg 1) er doven 2) fordi .. efter picnik er lukket har jeg haft overordentligt svært ved at finde noget der kan matche og stadig passe til mine evner og tålmodighed.. hjælp / bud modtages GERNE! 3) ehm...

Men så snart jeg tager mig sammen har jeg MASSER at vise !

søndag den 6. maj 2012

Kjøbenhavn

Er der noget som gode veninder?
Jeg havde lige et par dage i København inden jeg tog med Mutti & Bror til Nice for at fejre rund fødselsdag.

Der blev catchet op og drukket kaffe, spist mad og drukket øl.  Jeg havde 11 aftaler på to og en halv dag (!) "desværre" meldte to fra, så jeg ku sove lidt længere :D

Lidt stemning og billeder af nogle af de jeg savner ALLERmest hernede i Tyskland.  Man opdager først virkelig hvor meget man savner folk når man skal sige farvel igen efter en eftermiddag med følelsen af ikke at have fået nok og vidende at man ikke ses før om tidligst et par måneder.




lørdag den 5. maj 2012

Mums & rester

Jeg tænkte  forleden formiddag at jeg hellere måtte spise noget nærrigsrigt og samtidig havde jeg ondt af al den havregrød drengene levnede..  Tadaa... Klatkager.  Dertil lidt sirup & masser friske bær!



 Det tager lige nøjagtigt ingen tid at lave og så kan man variere sin måde at indtage  havregrøden på !